Lisa Cholodenko  

Filmographie

Olive Kitteridge   2014   DVD   Regie

The Kids Are All Right   2010   DVD   Regie

The L Word - Season Six   2009   DVD   Regie

The L Word - Season Five   2008   DVD   Regie

The L Word - Season Four   2007   DVD   Regie

The L Word - Season Three   2006   DVD   Regie

The L Word - Season Two   2005   DVD   Regie

The L Word - Season One   2004   DVD   Regie

Six Feet Under - Series 1   2001   DVD   Regie

High Art   1998   DVD   Regie, Drehbuch

Homicide: Life on the street Staffel 4   1998   DVD   Regie

Homicide: Life on the street Staffel 3   1995   DVD   Regie

Homicide: Life on the street Staffel 2   1994   DVD   Regie

Homicide: Life on the street Staffel 1   1993   DVD   Regie

Als PDF